PRIJAVA NA BREZPLAČNO SPLETNO DELAVNICO

Da avtomatiziramo in poenostavimo postopek prijav in obveščanja, uporabljamo univerzalno prijavnico za vse naše brezplačne spletne dogodke in dodajamo aktualne termine. Kadar je istočasno razpisanih več brezplačnih spletnih dogodkov, izberete tisti termin, ki vam najbolj ustreza. Ko je termin mimo ali ko je skupina polna, izbira termina v prijavnici ni več vidna in možna.

 
Trenutno aktualni razpisani termini:
 
  • Sprejemanje coaching miselnosti, brezplačna spletna delavnica s Saimo Butt, MBA, MCC, CMS iz Oxforda ( Zoom, 15. decembra 2021 od 18:30 - 19:30 ure)  

Število mest na delavnicah je omejeno, zato vas prosimo, da se prijavite najkasneje 48 ur pred dogodkom in v primeru, da se vaši načrti spremenijo in  se delavnice ne bi mogli udeležiti, da se odjavite z odgovorom na elektronsko sporočilo  z navodili za sodelovanje na delavnici, ki jih prejmete najkasneje 24 ur pred dogodkom.
 
Za to, da lahko z vami komuniciramo v zvezi z brezplačno spletno delavnico, na katero se prijavljate, soglašate, da zbiramo, hranimo in obdelujemo podatke, ki nam jih  posredujete v spodnjem prijavnem obrazcu. Z vašimi podatki bomo ravnali skrbno in skladno z veljavno zakonodajo (Več v Politiki zasebnosti in varstva osebnih podatkov). 

Vaše soglasje lahko podate samo za delavnico, na katero se prijavljate (kliknite na opcijo 2) in vas bomo po dogodku črtali iz baze. Če pa želite ostati z nami v stiku še naprej, pa označite prvo možnost  in nam s tem date dovoljenje, da vas ohranimo v bazi in vas občasno obvestimo še o kaki naši dejavnosti ali dogodku, ki bi vas utegnil zanimati. Vaše soglasje lahko prekličete kadarkoli in brez navajanja razloga .


Še navodila za tiste, ki ste se že kdaj v preteklosti prijavili na katero od naših brezplačnih spletnih delavnic ali se je udeležili:
Če je vaš e-mail že v bazi dobite  po elektronski pošti povabilo iz sistema, da posodobite nastavitve (torej izberete termin delavnice na katero se želite prijaviti).  Ves postopek je avtomatiziran in enostaven, če pa se zgodi, da potrebujete pomoč, pišite na info@olosinstitute.si ali pokličite 051 339 137. Z veseljem pomagamo :).

 
* indicates required

Soglašam, da Inštitut Olos podatke, ki sem jih navedel/-la na tem obrazcu, hrani, obdeluje in uporablja za stik z mano in obveščanje o novostih, dogodkih, promocijah in aktivnostih Inštituta Olos.

Email Marketing Powered by Mailchimp